Έχουμε πιστοποίηση ISO 9001:2015 και διαθέτουμε:

  • καλώδια ισχύος, ελέγχου, μεταφοράς δεδομένων, οργάνων, ναυτικού τύπου, οπτικών ινών,  βραδύκαυστα, πυράντοχα, ελεύθερα αλογόνων,  βιομηχανικά, κατάλληλα για φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες και γενικά καλώδια για κάθε εφαρμογή
  • παρελκόμενα καλωδίων όπως στυπιοθλίπτες, εύκαμπτους σωλήνες καλωδίων, συστήματα σήμανσης, αρθρωτά κανάλια, βιομηχανικούς ακροδέκτες και κουτιά για ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εφαρμογές
  • ολοκληρωμένες λύσεις δομημένης καλωδίωσης με συστήματα χαλκού και οπτικών ινών

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της ΔΗΜΟΥΛΑΣ Α.Ε. υποστηρίζει τεχνικά τους πελάτες και προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, έγκυρη πληροφόρηση και  εξατομικευμένη βοήθεια στην επιλογή και σχεδιασμό του κατάλληλου τύπου καλωδίου ανάλογα με τις τεχνικοοικονομικές απαιτήσεις κάθε έργου. Στα κέντρα πωλήσεων της εταιρείας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη διοργανώνονται τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια με σκοπό την ενημέρωση των πελατών στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Στα 50 χρόνια λειτουργίας της, η ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. έχει προμηθεύσει με καλώδια  πλήθος έργων μικρών και μεγάλων, δημόσιων και ιδιωτικών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βιομηχανίες, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία,  κτίρια γραφείων, φωτοβολταϊκά πάρκα, ανεμογεννήτριες,  αθλητικά κέντρα, σταθμοί παραγωγής ενέργειας, αεροδρόμια, μετρό, σήραγγες εθνικών οδών και γενικά κάθε σημαντικό έργο υποδομής στην Ελλάδα έχει προμηθευτεί καλώδια από τη ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.

Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εμπορίας καλωδίων και παρελκομένων από το 1973. Τότε ιδρύθηκε η «ΑΦΩΝ ΔΗΜΟΥΛΑ Ο.Ε.», μετεξέλιξη της οποίας αποτελεί η ΔΗΜΟΥΛΑΣ Α.Ε. Ύστερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας και εξέλιξης, η ΔΗΜΟΥΛΑΣ Α.Ε. αποτελεί σήμερα τον πλέον εξειδικευμένο και αξιόπιστο προμηθευτή καλωδίων για κάθε μικρό ή μεγάλο τεχνικό έργο. Επιπρόσθετα έχει επεκταθεί και σε αγορές του εξωτερικού και εξάγει συστηματικά σε πολλές χώρες.

H ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της καλώδια υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από ανεξάρτητα διεθνή εργαστήρια, σε ανταγωνιστικές τιμές, με άμεση παράδοση.

Στους ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας, συνολικής εκτάσεως 17.000 τ.μ., στον Ασπρόπυργο Αττικής διατηρείται μεγάλο απόθεμα καλωδίων έτσι ώστε να είναι δυνατή η άμεση κάλυψη της ζήτησης ακόμα και για ειδικές εφαρμογές.

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Βιομηχανία
Συγκοινωνιακά Έργα
Κτιριακά Έργα Υψηλών Προδιαγραφών
ΑΠΕ - Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Ανεμογεννήτριες

Εποικοινωνήστε μαζί μας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε έργο που αναζητά καλώδια υψηλής ποιότητας με άμεση παράδοση!
Καλέστε μας!